Това каза по БНТ Сергей Станишев, доскорошен лидер на ПЕС. Гордея

...
Това каза по БНТ Сергей Станишев, доскорошен лидер на ПЕС. Гордея
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Играем си с огъня. БСП трябва да се събуди frognews.bg

Това сподели по Българска национална телевизия Сергей Станишев, досегашен водач на ПЕС. 

Гордея се, че постигнахме първо консенсус при нас. Парламентът би трябвало да проработи, тъй като България има потребност от свежи пари. Всеки един налог не е библия, а инструмент. Моето държавно управление водеше антициклична политика, ние трупахме запаси, имахме остатъци, от които по-късно се възползваха. Всяка политика би трябвало да е виновна във всеки миг.

 

Трябва да се търси консенсус по главните политики. Води се война, стопанската система е пред риск на всеобщи банкрути. това изисква виновни решения.  Не би трябвало да се мисли единствено за идните избори. Мандатът би трябвало да даде политическа непоклатимост. Енергийните помощи за бизнеса са наложителни. Хората би трябвало да оцелеят. Всички би трябвало да са малко по-скромни и смирени. Играем си с огъня. Хората може да се отдръпват. 

 

България ясно е декларирала с кого е в тази война. Има нападаща страна - Русия и отбраняваща се- Украйна. Европа е план на мира. Това, че се води война, е неуспех на политиката на Европа. Леля ми над 80 години е бежанка. Намерихме метод тя да се придвижи от Харков. Войната унищожава човечността, тя въвлича нови участници, оръжия, жертви. 

 

Не съм човек на борбите. Но съм безпределно угрижен от положението на Българска социалистическа партия. Пета позиция на изборите. И за казваш, че нищо ужасно не се е случило, доста елементарно се пада. Трябва да се стартират дейности за постепенно възобновяване на доверието. Българска социалистическа партия би трябвало да се разсъни. Днес трябваше да се откри излаз от тази обстановка. 

Българска социалистическа партия не е моя. Ще положа всички старания Българска социалистическа партия да се възвърне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР